mandag 19. august 2013

Hverdag igjen

Enn at hele sommerferien er over! I vantro har jeg sendt mitt største gull på første skoledag i 3. klasse. Det er ikke til å tro. Lillemor har begynt på sitt siste barnehageår og det er nesten litt vemodig å tenke på.
I dag har jeg kost meg med å legge papir på de nye skolebøkene. Ja, kost meg.
Jeg synes det er koselig å sette seg ned å bla i de nye bøkene og legge på papir.
Litt frustrert over at alt bokpapiret jeg fant var så innmari "merkete". Vet ikke hvilket ord som beskriver det, men det var enten "top model", "angry birds", "man u" eller hva som helst... Jeg ville jo bare ha et vanlig bokpapir. Kunne godt ha et kult mønster til gutten, men ikke et fotballag, tegneserie eller noe sånnt. Så når ryggen bare holder til en eneste butikk, ble det rett og slett ensfarget.
Pjokken ble fornøyd og det er vel egentlig strengt tatt ikke han som bryr seg om hva som er på bøkene i det hele tatt. Jeg må vel innrømme det.
Nok om det.
Vi har ihvertfall hatt en fin start på det nye skoleåret og det håper jeg alle andre også har hatt


17 kommentarer:

  1. Enig med deg, å legge på bokpapir og bla i bøkene er koselig :) Tenk nå har min sønn begynt på videregående, vææææ ! Tiden går fort.
    Takk for oppmuntrende ord ang min spede begynnelse i mønsterstrikk :)

    Janne

    SvarSlett
  2. dự án chung cư vinhomes nguyễn trãi là một quần thể đô thị hiện đại chung cu vinhomes nguyen trai được trang bị nội thất tinh tế thiết kế vinhomes nguyễn trãi sang trọng vinhomes nguyen trai đẳng cấp kết hợp cùng tiện nghi vinhome nguyen trai cao cấp vinhome nguyễn trãi là điểm đến lý tưởng vincom nguyen trai đầy đủ cho người tiêu dùng vincom nguyễn trãi có bán giày nam các loại giày công sở nam đẹp nhất.Công ty thiết kế nội thất hàng đầu tại hà nội, chuyên thiet ke noi that

    SvarSlett

Jeg blir superglad for alle kommentarer!