lørdag 17. august 2013

Et lite livstegn

Her er et lite livstegn fra meg. Jeg har mer eller mindre tilbragt sommeren horisontalt med en dårlig rygg. Ble operert for to uker siden, så nå håper jeg den kommer seg snart!! Har heldigvis fått vært litt på tur med familien også og det har vært topp.
Her er en liten instagramkollage fra min sommer :) 
Jeg er for tiden på jakt etter et kult print til stua mi, men det er ikke så lett å bestemme seg. Om noen har tips blir jeg kjempeglad!

18 kommentarer:

  1. Awesome work.Just wanted to drop a comment and say I am new to your blog and really like what I am reading.Thanks for the share

    SvarSlett
  2. dự án chung cư vinhomes nguyễn trãi là một quần thể đô thị hiện đại chung cu vinhomes nguyen trai được trang bị nội thất tinh tế thiết kế vinhomes nguyễn trãi sang trọng vinhomes nguyen trai đẳng cấp kết hợp cùng tiện nghi vinhome nguyen trai cao cấp vinhome nguyễn trãi là điểm đến lý tưởng vincom nguyen trai đầy đủ cho người tiêu dùng vincom nguyễn trãi có bán giày nam các loại giày da nam đẹp nhất, giày lười nam đẹp.Công ty thiết kế nội thất hàng đầu tại hà nội, chuyên thiet ke noi that

    SvarSlett

Jeg blir superglad for alle kommentarer!