mandag 28. mai 2012

Sommermat

I dag har vi hatt skikkelig sommermiddag :) Stuet potet og spekeskinke. Dette er en av mannens sommerfavoritter og han har spist det både til middag og kveldsmat. Det er enkelt å lage og godt i varmen. Vel... Varme og varme... Det ser ut til at sommeren har dratt en annen plass for en stund, for i dag har det regnet og vært ganske hustrig ute. Men vi har da fått gjort litt fornuftig innendørs i det minste. Det må til etter mange dager ute... I finværet blir nemlig det innendørs forsømt ganske så kraftig. Vi må jo nyte det ute mens vi kan :) Flere som har det slik?


10 kommentarer:

 1. Det som er inne "skrava vi bærre åver" når det er finvær ute ;) Det blir alltids styggværsdager til å ta etter der :)
  Kos dere!
  Klæm

  SvarSlett
 2. Det er nok slik for de aller fleste vil jeg tro. Men litt fri må det være lov å unne seg! Godt å se dere koser dere innendørs også :)

  SvarSlett
 3. Namnam dette så godt ut :) Ja det har vært slikt hos meg også.Er egentlig først i dag eg har begynt å gjøre noe hjemme, for de siste dagene her i Bergen har det vært for varmt til å styre på hjemme. Så nå vasker eg gulv,tørker støv og rydder for harde livet hehe :)

  SvarSlett

Jeg blir superglad for alle kommentarer!