lørdag 12. mai 2012

Kreative lørdagssyssler

I kveld mens ungene satt fengslet foran barnetv med hver sin skål popcorn, så mor i huset sitt snitt i å være litt kreativ. Jeg har lenge sett på alle de kule armbåndene på epla.no og tenkte å lage noen selv. Jeg bestillte perlene på e-bay for en slikk og ingenting. Det kan virkelig anbefales! Tror jeg betalte 0,99dollar for 40 perler og det er inkludert frakt...

Lagde ihvertfall disse her i kveld :)
Synes de ble sommerlige og fine
7 kommentarer:

 1. Lekre og tøffe på en gang. Kos deg videre på lørdagskvelden.
  Klem, Drude

  SvarSlett
 2. Kjempefine!!
  Likte godt de grønne jeg:)
  Ebay er genialt ♥

  Ha en fin fin kveld:)

  SvarSlett
 3. Stilige armbånd :)
  Digger hodeskallene, og fargekombinasjonen !!

  Klem fra Janne

  SvarSlett
 4. Så tuffa! Riktigt fina tycker jag :)

  Kramar kicki

  SvarSlett
 5. SV: Absolutt! :) Håper på flere turer opp dit i fremtiden. At jeg ikke har oppdaget Ekeberg før nå :-p

  SvarSlett

Jeg blir superglad for alle kommentarer!