søndag 4. mars 2012

Sveisen tårevåt søndag og en fatastisk helg

Nå er helgen på hell og vi har tatt et tårevått farvel med familien som har reist hjem til seg selv. En av de tingene jeg er dårligst på i hele verden er nok avskjeder. Jeg er en skikkelig sipper, og klarer aldri å si hadet til dem uten å grine. Men nok om det...

Vi har hatt en fantastisk helg med fakkeltog, martna, familiekos og ny sveis.
På fakkelnatta i Levanger er stemningen magisk og byen gløder av fakler. På lørdag tok vi oss en tur på Martnan og så litt på livet der. Vi var på kafe og spiste is :)

Min kjære søss har farget og klippet håret mitt. Hvem hadde trodd at jeg i min alder skulle ende opp med hvitt hår med rosa striper??? Men jeg liker det!

7 kommentarer:

 1. KJEMPEkul hårsveis - det kledde du villt bra!

  SvarSlett
 2. Stilig frisyre!!

  Du, ta en titt inne på Villa Greve, du var heldig idag =)

  Hilsen C.

  SvarSlett
 3. Avskjeder er ikke så lette, nei... Grattis med ny sveis, fine bilder av deg:)

  SvarSlett
 4. Fiiin! Og du, det med avskjeder er ikke jeg så god på heller. Etter 13 år med avskjeder og lengting etter familien flyttet vi nært de:-) Synes enda det er utrolig at vi bare kan stikke innom hverandre, må liksom klype meg i arma hver gang.

  Ha ein fin uke! Hilsen Maratonjenta!

  SvarSlett
 5. Stilig dame her med fin blogg :) Hvor har du kjøpt den cardiganen? Rålekker!

  SvarSlett

Jeg blir superglad for alle kommentarer!