søndag 11. mars 2012

Lørdag i bilder

Jada, vet at det har blitt søndag, men rakk ikke blogge disse i går :)
Minstemor er veldig glad i pynt og fjas og det skal helst være mest mulig på en gang. Vi måtte prøve negelakken alle snakker om - essie. Det kunne ikke bli noe annet enn rosa på prinsessa, mens mor måtte ha den mørke grå. Nå skal vi få på oss klær og finne på noe lurt :)

Ha en strålende søndag alle sammen!

6 kommentarer:

 1. Hei høpp!!

  Du er vinneren i min lille gi vekk:)

  Gratulere så mye:)

  Send meg din adresse på mail så sender jeg deg gaven i posten så fort som mulig:)

  Ha en fin uke:)

  Klem Linda:)

  SvarSlett
 2. Herlige bilder! :)

  ..så koselig med kommentar fra deg.
  Fin blogg du har, her legger jeg meg til som
  følger med en gang..

  STOR
  KLEM

  SvarSlett

Jeg blir superglad for alle kommentarer!