fredag 9. mars 2012

Lag en lykt av stearin


Tenk så fint det ville vært med mange slike ute en sen sommerkveld... Synes lyset i den ble fabelaktig. Så er det jo gjenbruk da... Enda bedre! :) Denne er laget ved å ta stumper av stearinlys som jeg smeltet i en kjele sammen med vann. Jeg fylte en ballong med vann og litt luft. Pass på å ikke ha for mye vann i den, for hvis den blir for tung kan den sprekke mens du dypper (snakker av erfaring her...) og da blir det litt gris.

Dypp ballongen i stearinen, men ikke ha den lenger nedi enn vannet er i ballongen. Det er vannet inni som hindrer den i å sprekke.
Sett den på benke eller bord innimellom for å få den flat under. 
Nå det har stivnet, kan man ta hull på ballongen :)
Jeg har satt en liten t-lysestake oppi, for varmen fra t-lys vil smelte den. Kjempefint å sette i lysglass med forskjellige farger. Det gir en fin effekt.
12 kommentarer:

 1. Så utrulig fin den var! Og for en super ide! Flott blogg du har som eg gleder meg til å følge videre! Hilsen Sigrid:)

  SvarSlett
 2. Superfin, takk for tips!
  Ønsker deg en herlig helg ♥
  Vil du vinne 4 nummer av BoligDrøm kan du prøve lykken inne hos meg nå :)
  Klem Anette

  SvarSlett

Jeg blir superglad for alle kommentarer!