onsdag 14. mars 2012

Lag dine egne knapper

Dette innlegget har jeg også postet på Lidenskapelse, men jeg må bare dele det med dere her inne også :)

 Dette snublet jeg tilfeldigvis over på nettet en dag og det har vært et nytt bekjentskap for meg. Krympeplast. Jeg har kjøpt min på Panduro og der kjøpte jeg vannfaste tusjer som man kan tegne på plasten med. Den kommer i ark slik at man kan tegne på det man vil. 
Plasten er lett å klippe i, men det var litt mere jobb med å få hull i den. Jeg brukte hulltanga til dette. 
 
Man kan lage de formene man vil, så her er det bare å slippe seg løs!
 
Dette er noe ungene fint kan være med på, men det er greit at de voksne tare seg av stekingen. De stekes i stekeovnen på ca 200grader i noen sekunder til man ser at de ikke krymper mere. Jeg stekte en og en slik at jeg skulle ha bedre kontroll. Det er litt skummelt å se på at de krøller og vrir seg inni ovnen, men de legger seg stort sett flate av seg selv :)
  
 Disse er tullemor på 3år sine :)
 


4 kommentarer:

Jeg blir superglad for alle kommentarer!