onsdag 8. februar 2012

Sofa eller ikke sofa?

Vi har faktisk aldri kjøpt sofa. Vi har bodd sammen i snart 10år og bare hatt arvegods på sofafronten... Men nå tror jeg tiden er inne til å gjøre et framstøt, så i dag dro jeg på et par møbelbutikker på sofajakt. Vi trenger en sofa som ikke er umulig å rengjøre, er fin, billig og barnevennlig... Ikke så enkelt...
Jeg lurer veldig på denne her fra Bohus:
Den er oppnåelig angående pris, god å sitte i og jeg synes den er ganske fin. Vi kan velge den i andre farger også. Jeg ønsker meg en grå, men er usikker på hvor mørk jeg vil ha den... Hvit er helt utelukket med små barn i huset...

Hva synes dere?
Løp å kjøp??

7 kommentarer:

 1. Fin sofa! Liker at den er "stram" i formen. Synes fargen på bildet er veldig fin. Hvis du har lyse vegger blir det en fin kontrast. Grå er en farge som passer til "alt". Puter kan varieres etter vær og humør :-)
  Klem

  SvarSlett
 2. Elsker den grå fargen, så hvis den tåler å bli vasket litt på , så løp og kjøp :)

  SvarSlett
 3. Den sofaen har vi, er utrolig fornøyd med den. Har vasket trekket på noen av sofa putene og de er gode som ny etterpå:-)
  Vi syns den er utrolig behagelig å sitte/ligge i. Den finnes med to ulike mykheter på sofaputene :-)

  SvarSlett
 4. Tror den sofaen kan bli kjempebra hos dere! :)

  SvarSlett
 5. Denne sofaen ser flott ut!
  Lyslenka eg har på kjøkkenet er kjøpt hos Lille Rips i Bergen. Eg hugsar dessverre ikkje kva merkenamnet var, men det fins vel fleire utgaver på marknaden.
  :-)

  SvarSlett

Jeg blir superglad for alle kommentarer!