onsdag 15. februar 2012

Sett på maken??

For et års tid siden kjøpdte jeg denne blå lysestaken på en bruktbutikk. Jeg synes fargen er utrolig fin. Så her en dag kom kjære MiscRetro innom og viste meg en lysestake hun hadde funnet på BruktBo... Den va akkurat maken til min, bare mye større!! Og snill som hun er så finn jeg overta den :) Så heldig jeg er!
Nå kjenner jeg endelig at bloggelysten er tilbake så jeg håper den holder seg der, slik at det blir litt mere her inne.4 kommentarer:

 1. Så gøy! Godt å være litt heldig innimellom:) Flotte staker!

  SvarSlett
 2. Så bra de to skjønningene fikk møte hverandre og være sammen;)
  ha en fin dag:)

  klem fra Trine:)

  SvarSlett
 3. De to lysestakene var nok ment å finne hverandre ja, så fine! Og for en snill venninne :) *♥*

  SvarSlett
 4. Neimen så gøy at de fant hverandre =)) Kul retro design på dem.

  SvarSlett

Jeg blir superglad for alle kommentarer!