søndag 19. februar 2012

MAESTRO

Jepp!! I dag har jeg vært på konsert med Kaizers Orchestra på Levanger og det var en stoor opplevelse! Jeg hadde ønsket meg en tur dit siden lenge før jul, men så jobber mannen i helgen og så ble det ikke noe av... Trodde jeg.. Jeg var på besøk hos en venninne i dag og hun var så forkjølet og lurte på om jeg ville ha billetten min! Jeg kunne ikke la sjansen gå fra meg, så jeg ropte jaa og satset på at det ville løse seg. Planen var å dra på konserten og så bare rive seg løs og dra hjem midt i hele greia slik at jeg rakk hjem før mannen skulle på jobb klokken 22... Men jeg klarte det ikke.. Det var umulig å rive seg løs! Så en desperat sms til en supersnill venninne og det hele ordnet seg slik at jeg fikk med meg hele greia...
Fantastisk konsert og så gjør det jo ikke vondt i øynene heller ;)
Beklager de dårlige mobilbildene, men jeg kunne ikke ta med kamera...


Bildet er lånt her

4 kommentarer:

Jeg blir superglad for alle kommentarer!