onsdag 29. februar 2012

Enda en

Jepp... Jeg tar litt av når noen jeg kjenner får baby, så jeg kunne ikke la være å strikke votter og sokker til babyen som også skal få teppet jeg blogget tidligere. Selbusokker og votter må jo alle ha, sannt?
I dag begynner jeg seint på jobb og det er deilig å ha tid til en kopp kaffe på morgenen før stresset begynner. Jeg er liksom så mye mer beredt :)
I morgen kommer mamma, pappa og lillesøsteren min (som forresten har en kjempekul blogg) Vi gleder oss masse alle sammen!Ha en super dag folkens! Det er jo tross alt onsdag ;)8 kommentarer:

 1. nydelige votter og sokker - har prøvd meg på selbu mønster jeg og, men det skorter liksom litt på tålmodigheten ....
  Fin,fin onsdag til deg

  SvarSlett
 2. Så skjønne da :) Heldig er den som får baby i din krets!

  SvarSlett
 3. Herlige votter og sokker:) Tenk så flott at man kan skape noe så fint med pinner og garn! Mummikoppen din med Stinky er min favorittkopp! Dagen blir ikke helt god uten Stinky;) Hyggelig å bli "kjent" med din søster:) Hun har virkelig en kul blogg! Likte stormen ved brygga!

  SvarSlett
 4. Heldig lita jente som får fine strikka plagg og flott teppe i gave:)

  SvarSlett

Jeg blir superglad for alle kommentarer!