torsdag 26. januar 2012

O' Lykke

Hva er vel gøyere enn posesalg??? Ihvertfall på en av de fineste butikkene her? Jeg fikk 2 jeans, en kjole, 4 strømpebukser, pulsvarmere, strømper, ei veske og en pung oppi den posen.
Og jeg bare elsker veska og pungen. En virkelig høydare :) 

For noen dager siden kom også dette i posten. Bestilte det på etsy og det har vært i bruk flere ganger. Synes det er nydelig! Er jaggu ikke lett å ta bilde av det med disse tømmerstokkarmene mine, men pytt. 

Har vært litt tom for ord i det siste, og da blir det lite blogging. Men alle har vel slike perioder og de går over. Ihvertfall når det går mot vår :) Jeg har flere prosjekter på gang og de skal jeg vise frem senere... Det kommer spennende tider 6 kommentarer:

 1. Liker den pungen og den veska altså:) Armbåndet er fint det også, har MYE fint på Etsy:)
  Klem fra Trine:)

  SvarSlett
 2. Åh, det armbåndet var LEKKERT! Og litt av et kupp du gjorde på poselag da! :) Blogginga går vel opp og ned, som alt annet. Gleder meg til å følge med på prosjektene dine utover våren! God helg! :)

  SvarSlett
 3. Åååååh, den gule pungen, du. Dån!
  Ønsker deg god helg :)
  Pludrehanneklem

  SvarSlett

Jeg blir superglad for alle kommentarer!