søndag 8. januar 2012

NIB utfordring - Global Chic

Dette er en utfordring som kvernet lenge oppi hodet mitt og jeg hadde egentlig bestemt meg for ikke å være med. Men så måtte jeg bare likevel. Jeg er egentlig veldig lite bereist og synes det var vanskelig å velge ett reisemål, for jeg vil jo gjerne se så mye av verden som jeg kan. Men valget falt på Asia og det hadde vært spennende å få kjenne litt på pulsen i storbyen HongKong. Kartet er et Europakart og kommer fra en nedlagt skole, mens kofferten kommer fra mamma og pappa :) T-skjorta med HongKong på lå faktisk oppi! Og er fra tiden da Pappa jobbet der.
7 kommentarer:

 1. Så fine bilder! :-D Skikkelig stemningsfulle og med behagelige farger!

  SvarSlett
 2. Artistisk og vakkert, fint å våge å bruke farger, dette ble jeg glad av å se på;)

  SvarSlett
 3. wow,tøft bidrag.. herlig blogg du har,legger meg til som følger hos deg!
  -Beate-

  SvarSlett

Jeg blir superglad for alle kommentarer!