mandag 2. januar 2012

Nå ryker julen

Jepp!! Nå er det nok jul og det skal bli deilig å få tilbake stuen :) Vi har kost oss masse og jeg lover at dette er det siste juleinnlegget. Måtte bare vise frem de fine julekulene mine før jeg pakker dem ned... Litt merkelig å skulle komme tilbake til hverdagen igjen etter juleferie, men det er litt godt også.


3 kommentarer:

 1. Utrolig vakre julekuler! Jeg venter til helga med å kaste jula på dør, men kjenner at jeg etter hvert begynner å komme i vater og normal gjenge, så da blir det vel godt å få golvplassen og rutinene tilbake.
  Ønsker deg et flott 2012!
  Pludrehanneklem

  SvarSlett
 2. Oi, her var det lenge siden jeg hadde vært innom! Så mye gøye lage selv-prosjekter! Lykke til med julutrydningsprosjektet :)

  SvarSlett
 3. Så fin lampe fra deg hos LidenSkapelse!
  Jeg elsker sånne prosjekter!
  Og denne bloggen liker jeg, så jeg kommer innom snart igjen. Godt nyttår!

  SvarSlett

Jeg blir superglad for alle kommentarer!