onsdag 11. januar 2012

Heklet fillerye - SDS

Nå mens jeg har vært syk måtte jeg ha noe å gjøre. Armene mine tåler dårlig hekling og strikking, men av en eller annen grunn kunne jeg gjøre dette her. Muligens fordi at det går sakte og ikke blir så statisk. Jeg fant oppskriften inne hos Frk.Eplegrøt og bare gjorde den større. Den måler ca 110cm i diameter og det gikk med nesten 4 dynetrekk. Min er heklet med dobbelstaver og krok nummer 10. En fin måte å få kvittet seg med de slitte gamle trekkene man egentlig burde ha kastet. Har en ide til enda en matte, men må utforske litt først :)



19 kommentarer:

 1. flott matte da - og en genial idè for å bruke opp slitte sengetøy (for oss som ikke har vevstol). Jeg har tidligere hekla av et fleeceteppe jeg strimla opp. Vellykka det og
  Ha en fin kveld

  SvarSlett
 2. Så fin! Og fantastisk gjenbruk;-)))

  SvarSlett
 3. Genialt!

  Jeg har en sekk på loftet med gammelt sengetøy:) Dette blir spennende!

  Ditt ble lekkert, fine farger:)

  Tusen takk!

  SvarSlett
 4. Så lurt! Og så fint det vart!

  SvarSlett
 5. Så fin den ble :)
  Takk for at du linker!

  SvarSlett
 6. Flinka! Hvor i huset har du den? :)

  SvarSlett
 7. Kjempe stilig. Jeg har laget grytelapper av gamle teskjorter og ble så tykke og fine. Dette var en knallide også. Må i gang å rive opp sengesett nå da.
  Riktig god helg til deg
  Randi

  SvarSlett
 8. Kjempefint! Jeg har bare kjedelige farger på mine avlagte sengetrekk, men kanskje det er verdt et forsøk likevel.

  SvarSlett

Jeg blir superglad for alle kommentarer!