søndag 15. januar 2012

Fin Søndag

Plutselig søndag igjen og dagen har gått med til avslapping og kos. 6åringen farter litt il og fra mellom venner og  hjemme og ute. Lillemor vil gjerne være kreativ, så hun maler.. Det er deilig med en søndag uten planer.
Jeg har snart bursdag og surfet litt på ønsker på nett... Heldigvis blir jeg bare 29 i år også ;)
3 kommentarer:

 1. Fint søndagsinnlegg:)

  Måtte du få alt du ønsker deg!

  Klem

  SvarSlett
 2. 29 er vel en passende alder sant???
  Ser ut som dere har hatt en kjempefin søndag:)

  SvarSlett
 3. Mange fine ønsker det der!! Godt å bli bare 29, jeg blir det også hele tiden ;)
  Er så moro å se at Iittala kommer tilbake med akkurat de samme seriene som var for en god del år siden. Hadde masse glass og lysestaker fra dem for sikker iallefall 25 år siden. Dessverre er det ingen glass igjen i samlinga mi, men fant akkurat fram 3 lysestaker som tydeligvis var pop igjen nå :)

  Jeg har enda ikke klart å velge meg kameraveske, blir bare mer og mer usikker om det blir B-Hobo eller 2sues, og farvene jeg ikke klarer å velge mellom er mustard, walnut og heather grey. Hadde nok valgt svart som en safe en, men denne gangen har jeg funnet ut at jeg skal være tøff å ta en litt annen. Krype ut av komfortsonen min :)

  Forresten, hvor har du kjøpt de hvite Kãhler husene dine? De står høyt på min ønskeliste, har styrt ei stund for å finne de på nett, men klarer ikke finne noen plasser å bestille fra.

  Du har forresten en veldig flott blogg! Ha ei super ny uke!

  Klem fra Desirée

  SvarSlett

Jeg blir superglad for alle kommentarer!