torsdag 19. januar 2012

bare EN dag igjen

Torsdagskveld og bare en eneste arbeidsdag igjen før vi kan ønske alle en god helg igjen :) Jeg er hjemme alene, mens Mr.Sigyn er på jobb. Siste nattevakta hannes før han også tar helg :) Det er en deilig følelse! Uken har gått med til jobb, unger, ski, maling og slikt. Storebror i huset farter rundt til sone kompiser og har begynt å synes at vi er kjedelige å være sammen med ;) Lillemor trenger ingen leker eller noe, bare hun har en pose hun kan pakke ting og tang i og sine malersaker. Hun maler, tegner og perler. Hun hadde en skikkelgi maleøkt i går ettermiddag..
Jeg har heklet litt til, med enda mere gamle sengeklær :) Har en ting til jeg vil prøve meg på, men etter å ha heklet opp 7 dynetrekk, har jeg ikke flere jeg vil hekle opp akkurat nå.  Jeg skal blogge mere om puffen senere :)

I helgen skal vi kose oss med skitur, familie og gode venner :)
6 kommentarer:

 1. SV: Hihi, du får se ;) Jeg gleder meg også til å komme på besøk! Håper det er greit at du får bursdagsgaven din da (.. som om den noengang har kommet tidsnok ellers :-p). Luv!

  Kul puff, flinka! <3

  SvarSlett
 2. Ukedagene suser forbi ja. Da blir det ekstra godt med helg :)
  Kos dere alle sammen :)

  SvarSlett
 3. Fin puff, Sigyn og søt jente med selvmalt ansikt:) Nydelig bilde:)
  Skal hekle meg en rye maken til din jeg også, og jeg har mange gamle dynetrekk:) men først MÅ jeg gjøre ferdig lappeteppet:)
  God helg til deg fra Trine som også skal gå på ski i helga:) Klem

  SvarSlett
 4. Hei på dæi!
  For en herlig puff! Den likte æi
  Ønske dæi ei god helg

  SvarSlett

Jeg blir superglad for alle kommentarer!