mandag 26. desember 2011

Strømløs formiddag

I dag har vi bare kost oss hele dagen.  Været har vært tidvis ganske dårlig, men vi fikk oss en liten tur ut. I ettermiddag har ungene sett Polar Ekspressen  og de var bergtatte. Til og med minstemor satt å så en hel film!! Det må være første gang. I mens klipte jeg ut disse husene :) Måtte bare være litt kreativ. Kom over sånne i en blogg (åpent hus) og synes de så fine ut. Mine ble ikke riktig så fine, men nå har jeg ihvertfall prøvd :)


Ikke så lett å være legobygger når strømmen er borte... Men med masse lys gikk det da fremover. 


8 kommentarer:

 1. Husene ble veldig flotte!! Ønsker deg og dine en fortsatt fin høytid!

  SvarSlett
 2. Veldig kule hus. Kunne tenke meg å lage noe liknende som vinduspynt i klasserommet mitt...hadde vært stilig..mye jobb, men jeg kunne jo bruke noen fingernemme 7.klassinger...
  FORTSATT GO ROMJUL og GODT KREATIVT NYTT ÅR!!!

  SvarSlett
 3. Jeg synes husene dine ble flotte!

  Ha en fortsatt herlig jul :)

  SvarSlett
 4. Send meg adressa di så fort du berre kan! Send mail til: knut-bj@c2i.net.

  ♥lig helsing Sonja

  SvarSlett

Jeg blir superglad for alle kommentarer!