tirsdag 6. desember 2011

Snøkrystall

En snøkrystall av matpapir. Jeg har prøvd meg på litt origami som kan henge på juletreet. Den er litt skjev og skakk, men det gjør vel ikke noe at den har en liten skjønnhetsfeil? Synes det er morro å leke med papir i alle fall... Nå er det full fart i juleforberedelsene her i huset, men jeg har ikke kommet halvparten så langt som jeg hadde tenkt i utgangspunktet. Det blir vel jul i år også tenker jeg :) Selv om jeg (som alltid tenker at I ÅR skal jeg sende julegavene i god tid) står på posten (i kiosk) klokken halv 10 om kvelden den 16. desember. ☺. Er dere i rute? Ha en finfin tirsdag! I kveld skal jeg glemme alt som har med julestress å gjøre å dra på kino :)


13 kommentarer:

 1. Fine bilder. Jeg er i rute med gavene mine. Og jeg liker stjernen veldig godt. Kos deg på kino! :D

  SvarSlett
 2. Så fin denne stjerna var :)
  I går ble jeg ferdig med alle julegavene !
  Så jeg er i rute ;)
  Takk for at du vil være med på min GA ;)
  Klem fra Janne

  SvarSlett
 3. Hei! Så kul stjerne! Det skal være litt skjevt - da blir det litt personlig og søtt:) Men du, vi ser du har lagt igjen en kommentar hos oss og tror kanskje du ønsker å være med på lotteriet? Det virket sånn på kommentaren, men du har i tilfellet kommentert under feil innlegg:):) Veldig hyggelig at du ønsker å bli med i tilfellet, og det er superdupert om du kan legge inn en kommentar på nytt under lotteri-innlegget sånn at vi ikke glemmer å ta deg med i trekningen:)

  SvarSlett
 4. Så vakker julestjerne!!
  Eg har ikje starta på julehandelen ein gong, men har god tid enda ;)
  Ønsker deg ein fin kveld!
  Klem Helene

  SvarSlett

Jeg blir superglad for alle kommentarer!