fredag 30. desember 2011

Julekos

Vi koser oss så utrolig. Vi har besøk av min Mamma, Pappa og Lillebror og desverre måtte Lillesøster reise hjem i dag, men vi er så glade for at hun kunne komme! Kjenner at jeg er litt sentimental med tanke på at det er  så lenge mellom hver gang vi treffes og vi gjør alt vi kan for å utnytte de dagene vi har sammen mest mulig!
Det er deilig med noen fridager vi kan nyte sammen med familien ♥.
Jeg har fått en makeover med ny hårfarge og ny frisyre av Lillesøster og det er så godt! Skal se om jeg får tatt et bilde etterhvert.9 kommentarer:

 1. Nydeleg blå kule!
  Kjekt med familiebesøk:) Blir spennande å sjå den nye hårfargen:)
  Eg har nettopp laga karamellpudding. Den tek vi med oss til mamma i morgon kveld:)
  Godt nytt år!

  SvarSlett
 2. Jeg kommer tilbake så snart jeg bare kan!!

  SvarSlett

Jeg blir superglad for alle kommentarer!