mandag 5. desember 2011

Jul i mitt hus

Vel... Ikke de beste bildene, men jeg ble litt inspirert av utfordringen inne på NIB, så jeg tenkte å vise frem hvordan vi har det stuen i skrivende stund. Det er litt julepyntet, men ikke helt i mål enda. Jeg liker hvitt, rødt og litt glitter til jul og synes det er stas å dykke ned i eskene med julepynt. Jeg er jo glad i den pynten jeg har :)Barnas hjemmelagde julepynt er et must her i huset!! Synes denne er så fin! ☺
5 kommentarer:

 1. Der var bordet på plass også, ser jeg ;)

  Dere har det så fint, og jeg gleder meg masse til å komme på besøk!

  SvarSlett
 2. Det juletreet med perlene var kjempfint!

  SvarSlett
 3. Hei :)
  Titter innom bidragene til NIBs juleutfordring og sanker inspirasjon og juleglede!
  Kjempefint bidrag og vakre bilder!
  God helg :) Klem

  SvarSlett

Jeg blir superglad for alle kommentarer!