fredag 9. desember 2011

Helg...

Da er det fredag og vi tar helg. Eller egentlig så tok vi visst helg i går. Ihvertfall jeg og lillemor. Hun var ikke helt i form i går og er ikke helt på topp i dag heller, så vi ble hjemme. Vi har pakket inn julegaver og det tok nok på, for nå ligger hun og sover. Det gir mor en liten bloggepause og det er jo koselig :) Tror vi skal bake litt i ettermiddag også, så jeg skal lage en kakedeig før Storebror skal hentes på skolen. Hva baker dere til jul?
Slenger med et bilde av hva jeg fikk i adventskalenderen fra mamma i dag. Er han ikke fin? Han fikk med en gang hedersplass på greinene jeg har pynt på ☺
Ha en super fredag alle sammen!

8 kommentarer:

 1. Hvilket program bruker du for å lage collasjene dine?
  God adventshelg til deg og dine:-)

  SvarSlett
 2. SV: I knooow! Bare vent til du får se den live!

  SvarSlett
 3. Hei
  Flott blogg du har her. Ble så glad da du la deg til som følger hos meg, og så oppdaget jeg denne flotte bloggen også. Herlig!
  Håper dere er i bedre form igjen. God bedring og god ny uke til dere
  Klem Tonje

  SvarSlett

Jeg blir superglad for alle kommentarer!