lørdag 17. desember 2011

Det nærmer seg...

Virkelig... Det snart jul jo! Pakkene er ferdig kjøpt, pakket og sendt avgårde, så nå er det bare baking og husvask igjen. Ja, og så må vi kjøpe juletre.
Det har vært en travel uke med juleavslutning både for førsteklassingen og barnehagejenta. Men det er jo så koselig! 1.klassingen var kjempeflink når de sto der og sang og det er jo rørende når en hel førsteklasse står og synger for full hals "jul på Røros" for den er jo så fin!
Vi har fått gå runde juletreet og har til og med truffet nissen. Føler at vi henger litt etter med juleforberedelsene, men jula kommer vel likevel skal vi nok få se... Hvordan ligger dere an?4 kommentarer:

 1. jeg er ikke ferdig å bake, ikke ferdig å kjøpe gaver, ikke ferdig å strikke gaver ..... men, men - det blir nok jul i år og
  Fin lørdagskveld til deg

  SvarSlett
 2. Koselig! Jeg ligger greit an, tror jeg. Om jeg ikke skulle fått bakt så mye som jeg ønsket, kjøper jeg inn noen julekaker:) Om jeg ikke får vasket alle vinduer og i alle kroker, kan jeg ta det i januar :)Det viktigste er å nyte tiden :)
  Ønsker deg og dine en riktig god jul
  Klem Tonje

  SvarSlett

Jeg blir superglad for alle kommentarer!