søndag 18. desember 2011

4. søndag i advent

En aktiv søndag her i huset, med vasking og baking hele dagen :) Julebrød og rundstykker har kommet i hus, så får vi bare håpe at det hoder :) Jeg har funnet frem litt mer julepynt i rosa og lyseblått. De kommer fra Nille og jeg synes de er kjempefine! Dagen ble avsluttet med en forrykende håndballkamp på tv. Gratulerer med gullet jenter!!

En annen julepynt er denne gitaren som storebror kom hjem med fra juleverksted. Jeg synes det er så utrolig koselig å ha framme ungenes julepynt. 

Den minner meg om denne "lokale" julesangen av Hans Rotmo:

Barndomshjemmets lykke va ein gammel husgitar
Den hang på veggen kun te pynt - va ingen spellmann han far
Men den eine dag i året tok'n gitar'n på sitt fang
Vi ungan stilt oss rundt og hørt hans rare stemme sang:

(Ref.)
No e det jul igjen - all ska få pakka
All som har vært snill og grei og takka
For maten og for livet og for været
No e det jul igjen, min kjære

Synes den er så koselig :)

Ha en super uke alle sammen!! 

3 kommentarer:

Jeg blir superglad for alle kommentarer!