søndag 4. desember 2011

2. søndag i advent

Tenk at det er 2. søndag i advent allerede! Hvem skulle tro det skulle gå så fort? Jeg hadde store planer om å ha vasket rundt stue og kjøkken til nå og ikke minst ha sendt avgårde de julegavene som skal sendes, men tror nok at vi må si det sånn: Ny uke Nye muligheter. Men vi har hatt koselig besøk i dag og jeg har fått en oppgradering til stuen som jeg skal vise fram senere :)
Jeg har også fått bokstavene som jeg og Ann Kristin fant på BruktBo her en dag. Det er gamle trykkeribokstaver! De er rett og slett nydelige!! Og  så var det så mange at vi kunne spleise på dem og fremdeles få et helt sett hver og litt til :)


Vi har mange fine naboer og de fleste av dem liker å pynte med mer lys enn jeg liker, men de kom til nytte i dag da jeg skulle prøve ut en teknikk med kameraet som er ny for en nybegynner som meg :) Bokeh. Må prøves nærmere ut en dag :)4 kommentarer:

Jeg blir superglad for alle kommentarer!