lørdag 5. november 2011

Velkommen til Sniff

Her om dagen kom Sniff i posten til meg. Jeg er så utrolig glad i Mumikoppene våre og nå har vi endelig 4. En til hver i familien. Ønsker meg flere også da... (Bare sånn at julenissen vet det...)
Så til frokost idag ble det kakao for å innvie koppen. Sniff har en nydelig blå farge med et hint av grønn...

Storebror i huset har vært borte hele dagen idag og har fått besøke lekeland og kino sammen med en kompis. Imens har jeg og lillesøster kost oss i 3årsdag til hennes venninne, vi har bygd hytte i sofaen etterpå og kost oss med barnetv :) En koselig lørdag. I morgen skal vi på tur til Stiklestad. Det blir koselig!12 kommentarer:

 1. Herlig kopp!
  Får lyst til å samle, eg også:)

  SvarSlett
 2. Fiiine sniff!:-)
  Blir spennende å se om julenissen følger med;-)

  SvarSlett
 3. De koppene er så fine! Hvilke kopper er det du har fra før? :)

  SvarSlett
 4. SV: Jepp! Bildene ble reddet! :)

  SvarSlett
 5. Søt kopp:) Og hørtes ut som en perfekt lørdag.

  SvarSlett
 6. skjønne sniff!
  jeg får en ny mumikopp hver gang jeg gir blod..bare et tips, i tilfelle julenissen ikke fikk det med seg mener jeg ;)

  SvarSlett
 7. Julenissen bør tipses om at Kitch'n og Jernia har kampanjer på koppene innimellom. Og om du ikke har sett det så har det kommet Pippi og Emil kopper også! Jeg har mange Mummikopper, men det blir aldri for mange Mummikopper i et hjem spør du meg.

  SvarSlett

Jeg blir superglad for alle kommentarer!