mandag 7. november 2011

Selvportrett og en liten feiring

Lidyll utfordrer til å lage selvportrett og jeg tenkte jeg skulle våge meg med der... Dette er altså meg. Rett og slett.


I dag er det også en liten feiring her på bloggen. Dette er nemlig mitt innlegg nummer 200!! Enn det! Enn at jeg har produsert 200 innlegg om alt og ingenting. Jeg har fått mange følgere (synes jeg selv) og det er jeg superglad for!! Jeg blir så glad hver gang jeg ser at noen har lagt igjen en kommentar her at det er helt tullete. Hvem hadde gjettet at jeg skulle skrive bloggmed tekst og greier etter å ha klart den bragden det er å få karakteren 2 i norsk?? Og da er ikke 1 best altså...

Egentlig skulle jeg ha hatt en fansy "Gi Bort", men klarte ikke helt å finne ut hva jeg kunne gi bort, så det får vente til en annen gang...

Ihvertfall: Hipp Hipp Hurraaa!!!7 kommentarer:

 1. fine du! Gratulerer med 200! Jeg har nettopp rundet 200 selv, og lovet vel et lotteri... Men har samme utfordring som deg... Hva skal jeg lodde ut liksom?

  Du, vi har også tatt bilder av de søte små til julekort. Det var neimen ikke lett nei! Men synes du fikk det til bra jeg! Der de går hånd i hånd! :)

  SvarSlett
 2. Så fin du ser ut da:) Artig med disse selvportrettene.) Gratulerer med 200 innlegg, det er fine greier:)
  Fine julekort under her:) har slutta med julekortbilder vi:) Skriver vanlig julekort istedet:) Våre barn er jo så store nå:) Kunne tatt bilde av hunden og sendt da;)

  klem Trine:)

  SvarSlett
 3. Gratulerer med feiringen!
  Du har en veldig koselig blogg.

  SvarSlett
 4. Gratulerer! Jeg har nå "rotet bort" tiden jeg skulle bruke til middagslaging, med å lese alle 200...! Det er utrolig koselig her inne :) Nydelige bilder og fine historier. Er ikke særlig interiørinteressert (artig ord...), men jeg fikk veldig sans for stilen du har, med farger og alt mulig. Dyktig dame rett og slett! Kos deg videre med familie, hobby og blogging, jeg stikker helt sikkert innom igjen :)

  SvarSlett
 5. SV: Jeg blir glad for alle bilder jeg kan få! :-D <3 De havner på fotoveggen min ;)

  Så fin du er, Søss <3

  SvarSlett
 6. Hei hei!
  ...dessverre har det tatt meg litt for lang tid å titte innom bå de fine bidragen på utfordringen min denne gangen......

  ...men måtte få tittet på bidragene nå..Kjempe morro at du hang deg på utfordringen min, og morro å knytte et ansikt til bloggen*smile*

  ...flott bidrag, og gratulerer så masse med innlegg nummer 200! Stas da*smile*

  Flott helg til deg!
  Klem fra meg

  SvarSlett

Jeg blir superglad for alle kommentarer!