torsdag 24. november 2011

Himmelsk og en overraskelse

I går kom Mr. Sigyn inn på stua med et merkelig glis... Han sto der å trippa, så jeg måtte jo spørre hva som sto på. Joda... Han lurte på om ikke vi kunne åpne julegaven fra oss til oss nå med en gang! Veeel... Litt skeptisk var jeg jo, men nyskjerrigheten tok overhånd. Inn kom det en kvadratisk "hardpakke" med julepapir. Man føler seg utrolig rampete når man åpner julepakker i november! Inni var det DAB-radio!! Dette er noe jeg har ønsket meg lenge. En liten nett en for å ha på kjøkkenet :) Ikke noe designvidunder dette, men jeg synes den er fin. Den har flere muligheter enn vi noen sinne vil ha bruk for, men det er jo gøy det å. Det er jo selvfølgelig vanlig DAB-radio, men det er også internettradio tilknyttet trådløsnettet her. Utrolig lurt. Da har jeg jo alle verdens radiokanaler (nesten) på denne her! Ikke at jeg har bruk for alle, men det er jo gøy.


Og så tenkte jeg at jeg skulle slenge meg på "Himmelsk" inne hos Petunia :) 
Dette var utsikten min fra jobb her forleden. Synes det var så nydelig da solen sto opp. Og det lerketreet er så mektig der det står digert og uten sine nåler.
Hadde jo selvfølgelig ikke med kameraet med meg, men lånte en lite digitalkamera der.11 kommentarer:

 1. Ganske spesielle og flott farger på himmelen.

  Og gratulerer med flott presang

  SvarSlett
 2. Hehe, flott radio. Her er det FM fremdeles...

  Fine himmelbilder! Ha en fortsatt fin kveld!

  SvarSlett
 3. julegaver i november er jo gøy :) så må man jo kanskje finne noe annet til desember? hihi. Ha en fin helg og kos deg med radio da :)

  SvarSlett
 4. Det var både hell og fine bilder i en blogg :-)

  Ha en fin dag

  SvarSlett
 5. For en god overraskelse.
  OGså så utrolig vakre bilder!

  SvarSlett
 6. Flotte bilder!
  Klart det er lov å tjuvstarte litt på pakkane:)

  SvarSlett
 7. beautiful photos...the sky is just gorgeous!

  SvarSlett
 8. Moro å få åpne julegaver i november,
  spesielt når det er en fin radio som dere kan høre på i juletiden :)
  Flott morgenhimmel!

  SvarSlett
 9. Fantastiske himmelbilder!
  DAB-radioer MÅ man ha etterhvert.
  Koselig å ha på kjøkkenet, enkelt å ha med ut i hagen, og så kan man jo koble til sin egen musikk..hvis man får behov.. ;)

  SvarSlett

Jeg blir superglad for alle kommentarer!