fredag 25. november 2011

Betonglek på en fredag

Jepp! Da har jeg også som så mange andre lekt meg med betong. Mitt stooore problem når det kommer til betong er tålmodighet... Jeg vil jo helst kan ta de ut av formene med en gang. Klarte å vente ett døgn med huset, men så sprakk det da... Heldigvis bare i 2 deler, så jeg tenker å lime det. Rett og slett.  Dette var en test og jeg ser mye forbedringspotensiale her.. Problemet er vel at jeg frem til nå ikke har funnet ut hvordan jeg skal få den ut av forma... og forma ut av den igjen... Men jeg skal gjøre et forsøk til... Historien om da jeg skulle kjøpe mørtel kommer under bildene for de som vil lese ;)Altså... Jeg vet ikke hva det jeg skal kjøpe heter... Har jo heller ikke spurt meg for på forhånd, så jeg bestemmer meg for å bare "peise på". Så jeg setter på meg mitt fineste smil og går inn på byggbutikken.  "Hei, e sku ha hatt nå mørtel..." "jaha, kossn mørtel da?". "neeei, e veit ikke heilt" (intetanende om at det faktisk finnes flere typer mørtel). "Hva skal du lage?""E ska støyp ting". Mannen går bort til sine kolleger og peker på meg med tommelen over skuldra og en merkelig mine i fjeset og sier: "Hu ska støyp TING". Ja, sier jeg. "E ska ikke støyp hus ihvertfall". Han får denne litt latterlige minen i fjeset igjen og sier skrått til kollegene: "Hu ska ikke støyp hus."
Jeg ler masse inni meg! De så så utrolig sjokkerte ut! Men jeg fikk da en sekk.

2 kommentarer:

Jeg blir superglad for alle kommentarer!