tirsdag 18. oktober 2011

Sigyns Verden

Tenkte jeg skule følge opp en utfordring fra Mrs.Hardy og fortelle historien bak Sigyns Verden.


Jeg hadde blogget litt fra før, men ville starte på nytt og trengte et nytt navn. Jeg heter jo egentlig Linda og det er ikke sååå spennende. Så jeg ville finne noe annet. Jeg kom tilfeldigvis innom en side med norrøne navn og pekte pekeren på et tilfeldig  navn. Det var Sigyn. Sigyn er i Norrøn mytologi Lokes kone, og hun gjør alt hun kan for å beskytte mannen sin. Men nok om det...

Nå har jeg vært Sigyn en stund og tenker jeg blir det litt til :)
Har blitt bitt av bloggebasillen og angrer nok på det i morgen tidlig når jeg er stuptrøtt... Men det er jo så gøy!!
Jeg lærer masse her i bloggverdenen og koser meg masse6 kommentarer:

  1. Jeg er veldig glad for at du blogger. Aller mest fordi du er flink til det og av en pittelitt egoistisk årsak, fordi jeg jeg ikke har facebook, sånn at jeg kan følge med på (og se bilder) av det som skjer hos deg ;) Det er fine bilder, du gjør spennende og kreative ting og det er en blogg som er god å lese :) Du kler også bloggnavnet "Sigyn" <3

    SvarSlett
  2. Takk for at du er med :)
    Syns Linda også er et fint navn, men jeg trodde alltid du het Sigyn, tøft navn det og ;)
    God lørdag!

    SvarSlett

Jeg blir superglad for alle kommentarer!