søndag 2. oktober 2011

Phantom Of The Opera

I kveld skal jeg og noen venninner ut på kino å se jubileumsforestillingen av Phantom Of The Opera. Den er direkte overført fra Royal Albert Hall til den lokale kinoen! Der blir det rød løper og salg av vin, så vi må pynte oss litt. Glamourfaktoren skal være høy i kveld :) Jeg er en kjempefan av Phantom, så jeg gleder meg stoooort! Jeg, mamman min og søsteren min var i London for noen år siden og så den der, så det blir et spennende gjensyn....8 kommentarer:

 1. Det kommer helt sikkert til å bli fantastisk!
  Kos dere!
  Klem

  SvarSlett
 2. Hørte det var stappfull kino og kjempeflott opplevelse! Hærlig med slikt kulturelt påfyll.

  Ha en finfin uke!
  Hilsen Maratonjenta!

  SvarSlett
 3. Jeg elsker Phantom selv! <3 Jeg var å så musikalen i London sammen med min kjære i fjor sommer. :)

  SvarSlett

Jeg blir superglad for alle kommentarer!