lørdag 1. oktober 2011

Lørdagsstemning

Nå er det lørdagsstemning her hos oss og vi koser oss masse. Ungene har fått popcorn til barnetv og mor blogger litt :) Jeg har fått nye yndlingsfarger: Petrol og sennepsgult. Har kjempelyst på mer av dette! Kunne tenkt meg til noen fine puter i disse fargene (Så vet du det nissen) Så på noen kjempefine på Kremmerhuset, men det ble med titten...


Så har jeg sprayet litt i dag! Den lyseblå lysestaken, hvis noen lurer... Fargen er nyyydelig! Har sprayet litt mer, men det er ikke tørt enda, så det må jeg nok vise frem i morgen :)
Ha en suuuper lørdagskveld!!!!

5 kommentarer:

  1. Nydelig blåfarge på lysestaken!
    Klem

    SvarSlett
  2. Du har det så fint :) Liker også komboen petrol og sennepsgult.

    SvarSlett

Jeg blir superglad for alle kommentarer!