tirsdag 20. september 2011

Travle tider

Det er travle tider i Sigynhuset, så bloggingen blir litt forsømt... Men nå skal jeg virkelig ta meg sammen! I helgen strikket jeg disse koselige sokkene til litt forskjellige glass slik at  jeg kan ha lys i dem :)


11 kommentarer:

 1. Nydelige strikkasokker til de glassene:) Har bare hekla og sydd jeg, skal jammen prøve strikking også:)
  Sees vi på bloggtreffet i oktober?

  Klem Trine:)

  SvarSlett
 2. Så fine!!! Slike vil jeg også lage meg!!!

  SvarSlett
 3. så fine de var! skikkelig stemningsfullt :)
  ..likte godt kransen du hadde laget og!

  SvarSlett
 4. De var fine! Hver gang jeg ser at noen har striket snasne interiørdippedutter, så får jeg lyst til å gjøre det samme... men så glemmer jeg det. Kanskje sette i gang NÅ, siden jeg er mellom prosjekter?

  SvarSlett
 5. Oi, de var virkelig fine!! Så smart!!!! :)

  Klem Kathrine!

  SvarSlett
 6. Kjempefine og effektfulle.
  Det var moro på bloggtreff på Verdal i helga. Håper du blir med neste gang.
  Hei hopp
  Randi

  SvarSlett

Jeg blir superglad for alle kommentarer!