lørdag 10. september 2011

Hyttetur

I dag har vi vært på hyttetur på besøk til en venninne og hennes familie. Hytta lå idyllisk til ved et vann og det var deilig og stille der. Ungene lekte seg i skogen og kastet stein i vannet, vi grillet pølse og ruslet en tur :) Jeg hadde selvfølgelig glemt kameraet hjemme, så det ble mobilbilder i dag... Jeg plukket med meg litt lyng og skal lage krans av den i kveld, men de bildene får jeg nok postet i morgen. 
Sjekk den kule kanna og mugga da! Digget dem!


Det er utrolig mye sopp i skogen nå og de jo ganske fine? Fasinerende ihvertfall :)

9 kommentarer:

 1. Flotte høst bilder!
  Sopp er jo fascinerende da :)

  SvarSlett
 2. Åh, så fine bilder - som alltid ;) Det hørtes deilig ut med tur!

  SvarSlett
 3. Så herlige høstbilder! Bildet av båten er helt nydelig!

  Herlig blogg du har! La meg til som følger, jeg:)

  SvarSlett

Jeg blir superglad for alle kommentarer!