onsdag 7. september 2011

Høst

Tenkte at jeg skulle slenge meg med på NIBs høstutfordring i siste liten :) Temaet her er høstfølelsen... Høstfølelsen for meg er stearinlys, et godt pledd og høstblomster... Det er også gode grønnsaker og en ny strømpebukse... I år er det lilla, blå og sennepsgult som er i skuddet :)


16 kommentarer:

 1. Jeg tenket det samme, men så ble det plutselig for seint...!;)
  Herlige bilder her!
  Lykke til!
  Janni

  SvarSlett
 2. herlige bilder, som får meg til å kjenne på høstfølelsen :)

  SvarSlett
 3. Nydelige bilder! Du har det så fint! <3

  SvarSlett
 4. Herlig høststemning på en fargerik og helt nydelig blogg! Lykke til med utfordringen :)

  SvarSlett
 5. Fina biler, och fin blogg! Jag kommer tillbaka snart.. :)

  SvarSlett

Jeg blir superglad for alle kommentarer!