søndag 25. september 2011

Fruktfat

I går da vi var på utflukt, kjøpte jeg dette etasjefatet fra Koziol. Jeg har ønsket meg det lenge og da er det jo supert når man finner det billig! Liker at det kan demonteres og at man ikke trenger å bruke alle etasjene samtidig :) Og så så fint det ble med frukt på!I dag ble jeg og ungene med AnnKristin og hennes familie (igjen) opp til hytta til hennes foreldre helt oppe ved svenskegrensen. Det var superkoselig og vi hadde et fantastisk vær! Vi gikk til Sverige og ungene synes det var festlig å kunne stå helt på landegrensen :) (Jada, vi voksne også da.....)

Synes skogbunnen er fasinerende og liker å gå å finne nye former der :)


8 kommentarer:

 1. Så fint fat! Og med all frukten og grønnsakene ble det høststemning over det :)

  SvarSlett
 2. SV. Ja, jeg lager det i dag også.. Hehe. Med litt modifikasjoner! Føler meg dritflink, haha! Kuttet grønnsaker og greier.

  SvarSlett
 3. Det siste bildet der er helt magisk! Tenk at naturen er så fin, og du er flink som klarer å fange det opp:)

  SvarSlett
 4. ååh, pærer *_*

  fint skogsbilde : )

  SvarSlett
 5. lekkert fruktfat..! lilla er min ynglingsfarge, så jeg hadde nok valgt det samme som du :)

  SvarSlett

Jeg blir superglad for alle kommentarer!