torsdag 1. september 2011

The Dude er født

Jeg tenkte jeg skulle prøve meg litt på amigurumi og her er første resultat, foreløpig døpt til The Dude... Det er gøy å se garnnøstene forvandle seg til figurer. The dude er litt hengslete og rar, men blid og nyskjerrig.Jeg og AnnKristin var en liten tur på gjenbruken på Mue i dag og der fant jeg denne lille skatten fra Figgjo :) Den var så søt at den måtte bare bli med hjem, selv om jeg strengt tatt ikke trenger med dill :)
16 kommentarer:

 1. Kuuuul dude!;-)
  Og koppen er jo bare verdens søteste!!

  SvarSlett
 2. Hehe, kul type! Morsomt å se noe annet enn søte dyr. Har såvidt prøvd meg på å lage disse jeg også, uten hell, så jeg er imponert! :)

  SvarSlett
 3. Søøt, flinka! :-D

  Jeg ønsker meg en hengslete, grusom og bleik en i bursdag eller julegave! *blinke blinke* :-D <3

  SvarSlett
 4. Så herlig rastafarifigur. Den likte jeg. Ikke værst til å være fersk på dette. Flinke du!

  SvarSlett
 5. stiligste duden!!! ha en flott helg :)

  SvarSlett
 6. Hahaha, verdens søteste og tøffeste Dude!!! Underbar:D Oppdaga den hjemmelaga lampa under her også. Minner meg om lampene som henger på Uniteds bakeries, men da er det brukt porselenskanner tror jeg...Jeg synes de er dritkule, så dette skal jeg absolutt legge på minnet!

  Maya

  SvarSlett
 7. Så kul og morsom figur du har heklet!
  Klem

  SvarSlett
 8. kul dude!
  digga perlene i håret ;)


  søt mugge, kan man noengang gå ifra en skatt..? selv om man har mye hjemme fra før :)

  SvarSlett
 9. Artig figur!
  Har aldri prøvd slik hekling, eg:)

  SvarSlett

Jeg blir superglad for alle kommentarer!