mandag 1. august 2011

Sommerferie

Jeg fortsetter med litt ferieblogging. Det var ufattelig deilig å være "hjemme" i nord! Det er en helt egen ro der som jeg ikke har funnet noen annen plass. Her er jeg og mamma og minstemor ute på tur. Lillesøsteren min har tatt bildet og jeg har lånt det bra bloggen hennes...

En dag forvillet det seg en fugleunge inn i stua! Den var kjemperedd, men kom seg heldigvis ut :)

Men en lillesøster som er fotograf, en pappa som er langt over middels interressert i foto og meg sammen på en plass med en rekke utvalgte fotoapperat, er det som et konstant pågående fotokurs. Jeg er vel den med minst erfaring og kunnskap, men eg lærer masse av dem og koser meg veldig!
4 kommentarer:

 1. Så fine feriebilder:) Må si det fjellet bak deg ligner veldig på Kattøran som vi kaller det der min mor kommer fra:)

  SvarSlett
 2. Jepp ser på søsteren din sin blogg at det er fra mammas hjemplass. Der bodde jeg mitt første år og har hatt masse fine somre der;) Kos deg videre det er virkelig vakkert!

  SvarSlett
 3. så fine bilder, slike bilder gjør at man nesten kan kjenne lukta av akkurat den ferien! Deilig med en plass å virkelig slappe av. ha en fin uke!

  SvarSlett
 4. Viste mamma bildene dine og de på søsteren din sin blogg. Hun kjenner hvisst igjen din far som er hennes tremenning! :D

  SvarSlett

Jeg blir superglad for alle kommentarer!