onsdag 17. august 2011

Skolegutt

I dag er jeg en ekstra stolt mamma. Til en perfekt skolegutt. Tenk at denne lille gutten som nettopp kom til verden har begynt i 1. klasse. Det er litt surrealistisk... I går kveld var det en spennt gutt med litt for store elefanter i magen som skulle legge seg. I dag har han begynt på en ny epoke  -- skolelivet.
Så nå er leksa gjort, skolegutten ligger på lading for å ta fatt på en ny skoledag og vi har fått en ny ting som kommer til å ligge rundt omkring, for så å havne på knaggen på kvelden, skolesekk....


Skolegutten elsker fisk, så i dag lagde jeg "torsk i tårnet" som vi kaller det... Jeg har Steamtower fra menü, og den er super til å tilberede fisk i. Med masse grønnsaker, krydder og meierismør i den øverste og fisk i den nederste er middagen komplett! MMMmmmm!


7 kommentarer:

 1. Alltid litt vemodig når barna begynner på skolen, det ER en ny æra det:) Viktig å få ønskemiddag første skoledag, og snart må gymsekken tømmes av mor/far også, slik at klærne ikke surner;)
  Mest vemodig for meg var første skoledag for minstemann:))
  Ha en fin dag, Sigyn:)

  klem fra Trine:)

  SvarSlett
 2. gratulerer med skolegutten! vi var stolte med jenta vår på første skoledag her også i dag, det er stort! men med storesøster i 3 klassen, er det litt tryggere ;)

  SvarSlett
 3. <3 Herrejemini, så stor han har blitt"

  SvarSlett
 4. Min skolegutt starter på mandag...man merker ikke så godt selv at tia flyr, men når man ser på ungene som vokser skjønner man at tia fyker :)

  Du, den lampa du hadde laga med de koppene var jo bare dritlekker da. Helt konge vil jeg si!!

  Go hælg te dæ! :)

  SvarSlett

Jeg blir superglad for alle kommentarer!