søndag 28. august 2011

Helg

Nå er det søndag og uka har gått utrolig fort!! Ny uke og nye muligheter i morgen med jobb, skole og barnehage på fammen...  Lillemor har vært syk hele uken som har gått, så vi håper virkelig på en bedre uke som kommer. Merker på bloggen at det er mer hektisk for tiden... Men det er sånn det blir noen ganger... Kan liksom ikke alltid blogge om ingenting sånn som jeg gjør nå ;) Måtte ta bilde av svalene mine der de henger :)


Lillmor kom hjem med denne fra barnehagen :) Jeg synes det er så koselig når de har med slike ting hjem. Den skal få henge til pynt en stund :)
Ellers merker vi godt at vi har 3åring i hus for tiden. Man skal iksom ikke være enig eller gjøre som man blir fortalt... Ikke litt en gang... Men hun er herlig også da! Synes bildet var så beskrivende på hvordan hun er ganske ofte for tiden ;) Morsk i blikket


6 kommentarer:

  1. Synes jeg kjenner igjen det blikket der... nå er det 2 mnd til snuppa her runder 3tallet ;) Så vakre svaler, men perlebamse aller finest såklart, ingenting er som barnas små mesterverk ;D *♥*

    SvarSlett
  2. Sånn er livet med en 3 åring, og og sånn skal det være;) Så flotte sorte saker du har da, passer så fint inn hos deg. Har selv trodd jeg ikke hadde så mye svart, men ser at jeg har mer enn jeg trodde. Likte godt den nye layouten din, klem fra meg:)

    SvarSlett

Jeg blir superglad for alle kommentarer!