lørdag 6. august 2011

Gangen vår

I sommer har vi hatt ett oppussingsprosjekt, nemlig yttergangen... Vi hadde så utrolig liten gang at det bare var plass til en person om gangen hvis den personen skulle kunne ta av seg skoene... Så mens jeg og Mr.Sigyn var på tur til Oslo kom mamma og pappa og flyttet veggen litt lengre inn. Så nå er gangen mye større og jeg synes det ble kjempefint!! Ikke så lett å ta fine bilder inni et så lite rom som i tillegg har 4 dører... Vi har lagt ferdigmalte plater på veggene, nyttgulv og tak med spotter i... Jeg mangler litt skohyller enda, jeg jeg bruker bare en kasse til ungenes sko foreløpig...


9 kommentarer:

 1. Det ser virkelig lekkert ut!

  PS: Har en feelgood-sang i gave til deg <3 Her er det bare å svinge seg:
  http://open.spotify.com/track/7AqTZlD7wSzC6LtKuCsp0I

  SvarSlett
 2. Så fint det ser ut mad friske farger, og jeg synes kassen er superflott til skohylle!

  SvarSlett
 3. Se der ja, litt lilla og gult hos deg også! Fin og fargerik gang, sikkert deilig med litt større plass også. Koselig blogg du har:)

  SvarSlett
 4. SV: Åh, hagefest.. Bare ordet i seg selv blir man i godt humør av! Kos deg du også! (PS: Har ingen mobiltelefon lengre. Den ble stjålet i går)

  SvarSlett

Jeg blir superglad for alle kommentarer!