torsdag 4. august 2011

Enda en evighetskjole

Da vi var på ferie sydde jeg kjole til min vakre lillesøster. Hun hadde bestilt tøy på e-bay og fått det sendt hjem til mamma og pappa og vi var så heldige at det kom dagen før vi skulle reise videre til hytta (det skal komme et innlegg fra hytteturen senere). Det som er så fint med denne kjolen er at den kan brukes på mange forskjellige måter akkurat etter humøret :) Jeg har tidligere skrevet om min kjole :)  Her er bilde av meg i min kjole

Her er min nydelige søster i sin kjole :) Tror jeg må lage meg en i sort også :) Jeg bare digger den! Har lånt bildet av søsteren in fra bloggen hennes :)

2 kommentarer:

  1. såååå flotte kjoler. hvor får jeg kjøpt mønster til den?
    Ha en fin, fin torsdagskveld

    SvarSlett
  2. En fugl bæsja på min da jeg hadde den på meg på søndag (første gang jeg har blitt bæsja på! Den må ha vært misunnelig), og da var den nyvasket for å få bort litt eim fra bålet, hehe. Jeg er så utrolig fornøyd, og du må regne med bestillinger ;) Flinke fine! <3

    SvarSlett

Jeg blir superglad for alle kommentarer!