torsdag 11. august 2011

3åring i hus!

Enn at nå er det 3år siden lillemor kom til verden! Den nydelige skapningen med så utrolig mye fart og vilje. Vi merker godt at vi har 3åring i hus for tiden, med både utforsking, utprøving og trass... Men det er en herlig tid!   Så i dag har vi feiret med besøk, pakker og kaker. Jeg lagde silkeapirpomponger til pynt over bordet og de er kjempefine! 


Her er jeg og tulla da hun var bare 6uker gammel... Hun har vokst litt...

Hun hadde bestilt rosa kake, og det måtte hun få... Tiaraen laget jeg av eggehviter og melis, tegnet en mal som jeg tapet på et stort glass og la glasuren på... Jeg klarte jo selvfølgelig å knuse den, men limte den sammen igjen7 kommentarer:

 1. Gratulerer med 3 åring!
  Så søt. Og veldig imponerende kake.
  Ha en fin kveld:-)

  SvarSlett
 2. Gratulerer til veslejenta! Så flott kake hun fikk til dagen sin da! Hjemmelaget prinsessekrone har jeg ikke hørt om før! Kjempefin :-)

  :-)

  SvarSlett
 3. Gratulerer med vesle jenta! Så flott kake du har laget. Så flott laget tiara.
  Klem

  SvarSlett
 4. Gratulerer med tulla!!

  Hellashilsen fra Maratonjenta!

  SvarSlett

Jeg blir superglad for alle kommentarer!