torsdag 14. juli 2011

Oslotur del 1

Litt på etterskudd kommer det nå litt blogging fra helga vi hadde i Oslo. Til bursdagen min i januar fikk jeg nemlig et reisegavekort med tilhørende barnepass fra Mamma og Pappa. Tror det er noe av den fineste gaven jeg har fått! Så jeg og Mr.Sigyn fikk en etterlengtet voksentur på besøk til min lillesøster og hennes sambo. Vi dro nedover på fredag og jeg sovna på flyet allerede før takeoff! Tror det er første gangen...
Da vi kom fram til hovedstaden dro jeg rett til min søsters jobb (hun er frisør) og fikk fikset på sveisen :)

Kjempekul salong!


Så dro vi og kjøpte kebab til oss og mennene våre :) Kosa oss masse!
På lørdagen startet vi dagen med en bruktbokhandel. Lucky Eddie. Kjempefin butikk som hadde masse fint.Denne serien med bøker hadde vi da vi var små og den er jo så fin! Hadde jeg bare hatt mer koffertplass, skulle jeg ha tatt dem med meg :)

 Og hva er det vi damer må shoppe? Sko :)


Litt luksus på man også ha :) Cava på Dattera til Hagen... Cava er vel kanskje ikke forbundet med luksus, men koselig :)

Vi hadde det så fint at det må komme minst ett innlegg til fra turen :)
Her er forresten link til søstern min sin blogg


2 kommentarer:

  1. Så flott gave!
    Oslo er en fantstisk flott by. Jeg har bodd der i 7 år og har mange artige minner fra dne tiden :-)
    Klem

    SvarSlett
  2. ♥ :-D Gosh, jeg koste meg sånn! Cava er fint nok for ferielekeluksus, hehe ;)

    SvarSlett

Jeg blir superglad for alle kommentarer!