tirsdag 26. juli 2011

Minner på gaffel

De siste dagene har vært ganske uvirkelige... Det som har hendt i Oslo ligger liksom langt inne i margen og murrer hele tiden. Men samtidig må vi løsrive oss litt fra TV og nyheter for å være sammen med de som betyr mest, ungene og familien. Vi er på ferie hos mine foreldre og søsteren min er her sammen med oss. Vi skal kose oss disse dagene og skape minner vi kan gjemme langt inne i sjelen, slik at vi har noe å varme oss på når høsten kommer og ferietiden er over for denne  gang.
Det er så ubeskrivelig vakkert her. Vet at jeg har sagt det før, men det kan ikke beskrives nok... Dette er som balsam for sjelen.

Pappa tok med seg Mr.Sigyn, Lillesøss og Storegutt på fisketur. De fikk 8 storseier på mellom 5 og 6kg. Så Mamma malte det opp og så stekte vi seikaker :) De er kjempegode!! Og så er det vel ikke det verste å stå ute og steke fiskekaker med en slik utsikt?


Ferske fiskekaker på gaffel er virkelig et av barndommens minner :) Og det er fremdeles herlig!


Det kommer nok flere innlegg fra det vakre nord.... Håper alle koser seg sammen med alle dem de er glade i.


10 kommentarer:

 1. For noen helt fantastiske sommerbilder, til å bli glad av selv i en tid som denne :)

  Klem,
  Signe

  SvarSlett
 2. Åh, vi har hatt det så fiiint! :D

  SvarSlett
 3. Hjemmelagede fiskekaker er deilig!
  Fine bilder og fin blogg.
  Legger meg til som følger! Artig med flere trøndere, også nordtrønder da! Vi er de triveligste trønderne! (selv om jeg har emigrert til sørtr)
  klem

  SvarSlett
 4. mmm mm...fiskekaker på gaffel, rett fra panna.. DET er gode barndomsminner det! for et nydelig sted, forstår du koser deg her, og lader opp!

  SvarSlett

Jeg blir superglad for alle kommentarer!