søndag 26. juni 2011

Så der kom den innom!!! :)

Sommeren altså :) En herlig dag med masse sol! Ikke sånn superdupervarmt Vi syklet på tur til sjøen og ungene fikk vasset litt og kost seg. Guttene (altså Mr.Sigyn og storebror) har vært og sett EM runde i Rallycross på Lånke og det var visst litt av en opplevelse :)
Har satt ut blomst og den gamle vekta jeg kjøpte på loppis :) Synes det ble pent :) Den vekta vil ikke veie noe uansett, så den kan liksågodt stå ute :) 1kg sukker veier 1,3kg på vekta :)


Litt realityblogging her også :) Slik ser det ut fra trappa vår etter en dag med lek... Ikke så lett å komme seg inn ;)

5 kommentarer:

 1. Så fint det er med vekta og plante oppå:)Jeg hermer jeg altså;)

  Klem Trine:)

  SvarSlett
 2. Det ble kjempefint med vekta og blomsten. Og leker og ting i vegen er vel hverdagen for oss med barn. Fatet jeg malte var et trefat, så jeg brukte bare vanlig bor. Om en skal prøve seg på porselen eller noe, tror jeg at jeg hadde gått for en flisebor eller diamantbor.

  SvarSlett
 3. Veldig fint med vekta, typisk deg ;-)

  SvarSlett

Jeg blir superglad for alle kommentarer!