lørdag 18. juni 2011

Oransje

Inne på bloggen sukkertøy for øyet er det nå en utfordring på Oransje. Jeg liker oransje, så jeg tenkte at jeg skulle hive meg med på denne. Jeg har vel kanskje mest oransje på kjøkkenet... Frakk til karaffelen, eggeglass, Rice kopp og fat :) Jeg har en Luxolampe og en lysestake på stuen :)


Min sønn har i flere år hatt oransje som sin yndlingsfarge... Så der er det oransje seng, bursdagskroner, gardiner og enda mer!! Har også oransje håndduker på badet :)

7 kommentarer:

 1. I dag skulle jeg kjøpe oransje bursdagskort til storebror i Sigynhuset, men hadde glemt lommeboka hjemme (gjett om jeg var redd for busskortkontroll på bussen.. kunne fort blitt 900 kr fattigere der ja). Fine bilder, søss! :) Liker kollagene!

  SvarSlett
 2. Så fine oransje ting :) Karaffelen er å finne hos meg også ;) Ønsker meg en sånn lampe som deg !!!

  Ønsker deg ei fin helg videre :)

  SvarSlett
 3. Fine oransje ting!

  Fant en oransje Cathrineholm-bolle på bruktmarked i helga. Kanskje jeg skal se om jeg finner noe mer oransje og henge meg på utfordringen :-)

  SvarSlett
 4. Kjempefine orange detaljer! Hvor er det orange håndkleet fra? Ser etter slike selv til nytt bad.. Morsommt rute-mønster på de. Fin kveld til deg!

  SvarSlett
 5. orange er kult, og her var det masse lekkert. Frakken var tøff. :)

  SvarSlett

Jeg blir superglad for alle kommentarer!