søndag 5. juni 2011

Infinity dress :)

Jepp!! da er den ferdig!! Min egen Infinity Dress!! Dette er altså da en kjole bestående av et skjørt, linning og to laaaaange stropper som du kan knyte hvordan du helst vil :) Jeg trenger litt øvelse i knytingen, men det kommer seg :) Har prøvd ut omtrent  forskjellige måter å knyte på i dag :) Så håper jeg at min kjære søster kan hjelpe meg med å ta noen litt bedre bilder av meg i kjolen når vi kommer på besøk!! For du verden så vanskelig det er å ta bilder av seg selv uten stativ eller fjernkontroll til kameraet!! Nesten umulig ihvertfall... Så dere får unnskylde de blåhvite leggene og det... Etter en svett dag i solen, uten sminke og ca en eeevighet siden forrige frisørbesøk var det utrolig lite aktuelt å ha med ansiktet, men det kan kanskje komme med hvis jeg får litt kyndig hjelp med både det ene og det andre hos søss om en måneds tid...
Så... beklager de dårlige bildene...11 kommentarer:

 1. Så fin den ble! Og veldig kledelig til deg.. Både lengde, farge og alt! Dette skal vi så absolutt få foreviget når du kommer hit :D

  Og btw.. Jeg vil ha en sånn en... Svart ofc ♥

  SvarSlett
 2. SV: Det tror jeg vi kan ordne, absolutt! Nå gleder jeg meg enda mer :)

  SvarSlett
 3. wow!Så knallfin! Likte godt de forskjellige valgmulighetene på den:)

  SvarSlett
 4. Nydelig kjole og vakker farge;-) Sitter som et skudd på deg;-)) Spennende at det går an å variere overdelen!

  SvarSlett
 5. kjempefin - og så utrolig smart å kunne endre på "stroppeknytingen"

  SvarSlett
 6. Så flott kjole! Så lurt å kunne endre knytingen.
  Klem

  SvarSlett
 7. Genial kjole!! Har ikke hørt om slik multi-kjole før!! Digget den!

  Leste hyggelig melding fra deg hos meg (og det har tatt meg litt tid å gi en lyd tilbake da jeg har STORE problemer med nettet for tiden...) Men jeg ble veldig glad for at du ga en lyd og også at du valgte å følge meg :)

  Vennlig hilsen Eple

  SvarSlett
 8. Den var smart! Hmmm, må vurderes, jeg liker det snittet til meg selv (selv om bar rygg høres litt nifst ut, hihi.

  SvarSlett

Jeg blir superglad for alle kommentarer!