lørdag 4. juni 2011

I går

I går var vi hos snille AnnKristin på Skogn. Ungene lekte og så på film, mens mammaene diskuterte interiør og lagde mat :) (eller, jeg så på mens Ann lagde mat...) Det er alltid like koselig å være der på besøk og jeg gjorde et tappert forsøk på å overbeviste Ann si største jente om at å ha doen på stua er det kuleste i verden, men hun ble aldri enig...
Vi lagde en deilig mexikansk kyllingsuppe!! Den er ganske sterk, så det hørtes ut som om vi var skikkelig forkjøla der vi satt, men den er kjempegod!
Hver gang jeg er der, må jeg ta litt bilder og hente litt inspirasjon :)
Må jeg si igjen hvor mye jeg liker lysestakene hennes??? De er bare superduperfantastiks fine!!!!! Tror de er favorittlysestakene mine!! 

1 kommentar:

Jeg blir superglad for alle kommentarer!